Digital Services B.V.
Nieuw Walden 11
1394 PA Nederhorst den Berg
0294 - 25 10 26

info@digitalservices.nl

Voor de onderwijssector zijn wij ook de juiste parter voor het oplosssen van al uw ICT vraagstukken.

De ontwikkelingen op ICT gebied binnen het onderwijs hebben de laatste jaren grote stappen gemaakt. De meest herkenbare verandering is die van het traditionele krijtbord naar het digitale schoolbord. Vanaf het begin van deze verandering zijn wij hier actief mee bezig geweest waardoor wij inmiddels een schat aan ervaring en kennis hebben op kunnen doen.

Onderwijs

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het leveren en installeren van digitale schoolborden, touchscreens, beamers en het inrichten van multimedia lokalen en aula's.

Onze specialisten zijn zeer ervaren zodat u voor nu, en in de toekomst verzekerd bent van de juiste keuze. Dit alles bieden wij aan in een compleet pakket, van advies op locatie tot plaatsing van de producten en onderhoud, met als grote voordeel dat u altijd één aanspreekpunt heeft. Omdat wij samenwerken met diverse A-merk fabrikanten kunnen wij u altijd een compleet voorstel tegen een zeer scherpe prijs bieden. Ook voorzien wij scholen van reguliere hardware, zoals notebooks, werkstations, servers en switches, dit allemaal uiteraard tegen concurrerende prijzen. Wij hebben inmiddels diverse referenties in verschillende vakgebieden, van basisscholen tot middelbaar en hoger onderwijs. Wij kunnen u op aanvraag in contact brengen met hen.Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies, ook bij u op locatie, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Wordt u ook een van onze tevreden klanten ?
Advies, hardware, service, onderhoud, trainingen, kwaliteit, alles onder één dak.

Een greep uit ons klantenbestand:
© 2015 - Copyright by Digital Services B.V. www.digitalservices.nl | Op al onze leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.