Digital Services B.V.
Nieuw Walden 11
1394 PA Nederhorst den Berg
0294 - 25 10 26

info@digitalservices.nl

Binnen ons klantenbestand ondersteunen wij bedrijven in uiteenlopende branches op ict gebied.

Door onze ruime ervaring kunnen wij van "a tot z" adviseren, leveren en onderhouden.
MKB

Het MKB bieden wij buiten de verkoop van hardware, tevens ondersteuning in de vorm van installatie van o.a. servers met werkstations. Het centraal inregelen van back-ups, e-mail en documentbeheer behoort in deze branche ook tot onze dagelijkse bezigheden.Wij zien dat de verkoop van de digitale schoolborden aan het bedrijfsleven en stichtingen de laatste tijd toeneemt. Hierbij zijn de eisen uiteraard anders dan bij scholen, maar dit kunnen wij naadloos integreren doordat wij ervaringen hebben bij allerlei soorten bedrijven binnen het MKB.

De stichtingen die wij leveren, hebben doorgaans weinig kennis betreft de digitale techniek van tegenwoordig. Wij geven hierin op locatie advies op maat in zowel soft- en hardware. Bij stichtingen richten wij ook zogenaamde ‘huiskamers’ in, hier kunnen bewoners dagbesteding krijgen. Wij plaatsen hiervoor bijvoorbeeld led schermen gecombineerd met een computer- en audiosysteem zodat deze mensen niet buitengesloten worden van de actuele media die via internet aangeboden word. Denk hierbij aan social media zoals Facebook, Twitter en YouTube maar ook uitzendinggemist.nl is een favoriet in deze huiskamers.


Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies, ook bij u op locatie, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Wordt u ook een van onze tevreden klanten ?
Advies, hardware, service, onderhoud, trainingen, kwaliteit, alles onder één dak.
Een greep uit ons klantenbestand:
© 2015 - Copyright by Digital Services B.V. www.digitalservices.nl | Op al onze leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.