Digital Services B.V.
Nieuw Walden 11
1394 PA Nederhorst den Berg
0294 - 25 10 26

info@digitalservices.nl

Op dit moment zijn er zowel in het voorgezet onderwijs als in het beroeps en hoger onderwijs veel instellingen zich aan het oriënteren en voorbereiden op het toevoegen van 3D printen aan het curriculum.

Wij van Digital Services in samenwerking met Builder 3D printers hebben de mogelijkheden om onderwijsinstellingen hierin te adviseren.

Wij bieden u een kijkje in de wereld van de 3d printer!3D Printer

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën zodat u nooit achter de feiten aanloopt.Een populaire upcoming innovatie is de 3D printer. Wij zijn de samenwerking aangegaan met de 3D printerspecialist van Nederland op gebied van zakelijk mkb en onderwijs, Builder 3D printers.De printers van Builder 3D zijn van Nederlands fabrikaat en hebben de beste kwaliteit.

Met een 3D printer komen fantasieën tot leven. Een 3D-printer is een apparaat dat op basis van een eigen "bouwtekening" driedimensionale objecten kan produceren. Dit gebeurt door het object laag na laag op te bouwen.In het bedrijfsleven wordt al jaren gebruik gemaakt van 3D printers. Ontwerpbureau's, producenten van gehoorapparaten, maar ook bedrijven in de modelbouw maken gretig gebruik van 3D-printtechnologie.

Wij kunnen u verschillende types 3D-printers leveren afhankelijk van uw wensen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een hoog model voor de wat grotere objecten, en hebben wij een 3D-printer met het unieke Dual-Feed systeem. Het Dual-Feed Systeem is door Builder 3D Printers zélf ontwikkeld. Met het unieke Dual-Feed systeem kunt u objecten Printen in twee kleuren / twee materialen printen. Het is dan ook mogelijk verschilende kleuren met elkaar te laten mixen.

Geïnteresseerd in een demonstratie van een 3D printer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Een greep uit ons klantenbestand:
© 2015 - Copyright by Digital Services B.V. www.digitalservices.nl | Op al onze leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.